Grill-Akademie, Teil 3: das perfekte Steak am Knochen

Grill-Akademie, Teil 3: das perfekte Steak am Knochen
Die Krönung des Grillens ist für viele Gourmets ein T-Bone-Steak. Ein paar Regeln sind dabei zu beachten, um weder Fleisch noch Gäste zu verkohlen.
Grill-Akademie, Teil 3: das perfekte Steak am Knochen

epa00610852 Wellknown Florentine butcher poet Dario Cecchini kisses the first Fiorentina steak which will be cooked during the charity dinner To beef or not to beef in Florence late Tuesday 10 January 2006 to celebrate the return of the famed T-bone Fiore
Grill-Akademie, Teil 3: das perfekte Steak am Knochen

kochen mit Paul Gessl, Steak, Dry aged
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EPAepa02913704 A sign pointing to Woodyard Bar-B-Que in Kansas City, Kansas, USA, 12 September 2011. Woodyard Bar-B-Que has been in business since 1950. EPA/LARRY W. SMITH

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