Wolfgang Puck für sein Lebenswerk geehrt

Köche präsentieren eine Auswahl an Speisen und Desserts mit Oscar-Statuen bei einer Veranstaltung.
In New York wurden die Oscars der Restaurant-Szene vergeben: Der Schweizer Daniel Humm ist der beste Koch Amerikas.
Köche präsentieren eine Auswahl an Speisen und Desserts mit Oscar-Statuen bei einer Veranstaltung.

dapdMaster Chef Wolfgang Puck holds a tray with 24-karat chocolate as he displays his menu for the 84th Annual Academy Awards Governors Ball during the Oscar food and beverage preview at the Kodak Theatre in Los Angeles on Thursday, Feb. 23, 2012. (Foto:D
Ein Mann im Anzug vor einem Hintergrund der James Beard Foundation Awards.

James Beard Foundation
Wolfgang Puck bei den James Beard Foundation Awards.

dapdChef Wolfgang Puck poses with his Lifetime Achievement Award during the James Beard Foundation Awards, Monday, May 7, 2012, in New York. (Foto:Jason DeCrow/AP/dapd)
Ein Tablett mit Speisen und Oscar-Statuetten bei einer Veranstaltung.

REUTERSWolfgang Puck creations are displayed at the 84th Academy Awards in Hollywood, California, February 26, 2012. REUTERS/Lucas Jackson (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)
Ein Mann im Anzug mit einer Medaille um den Hals lächelt.

James Beard Foundation
Eine Frau mit einer James Beard Foundation Auszeichnung um den Hals.

dapdChristina Tosi, of Momofuku Milk Bar in New York, poses with her Rising Star Chef of the Year medal during the James Beard Foundation Awards, Monday, May 7, 2012, in New York. (Foto:Jason DeCrow/AP/dapd)
Ein Koch steht hinter mehreren Exemplaren des Buches „Modernist Cuisine“.

dapdFILE - In this March 23, 2011 file photo, Nathan Myhrvold, author of "Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking," as he poses with five books from the work at the Institute for Culinary Education in New York. On Friday, May 4, 2012, Myhrvold w
Ein Teller mit Polenta, garniert mit Kräutern, einer kleinen Blüte und geriebenem Käse.

dapdThis March 23, 2011 photo shows polenta with marinara, one of the dishes from "Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking," by Nathan Myhrvold, at the Institute for Culinary Education in New York. The work traces the development of cooking fro

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